Pepperkaker, julekaker og andre kaker, men hvor blir det av penga?!

Så var to slag i hus og ungene har fått sin dose med baking for i år, tenker jeg. På tross av at jeg er virkelig bakpå denne desembermåneden, så er det noe jeg venter veldig på: nemlig lønna… For selv om vi var flinke og kjøpte en del julegaver i Spania i november så er det fortsatt noen igjen.

Kredittkort er fint å ha skriver avisene at nordmenn synes, de bruker det mer og mer for å få kjøpt inn julegavene. Fortstår det godt jeg. For tida flyr og det skal kjøpes inn, pakkes inn og deles ut. Og ikke alle sitter på samme sted som oss… Så idag ble det IKEA på kreditt, ikke større ting enn julegavepapir og kort, pepperkakedeig og litt annet småtteri.  Men tenk så deilig det hadde vært om vi kunne tatt det på den vanlige lønna 😉

Og julekort… Har nettopp laget julekort på Photoshop og bestilt på nett… og så var det en ukes leveringstid. Tipper noen kommer til å få julekort i romjula, jeg… Ja ja, de overlever vel det! Jul blir det nok. Og Ulf lager altså verdens beste pinnekjøtt!!!

jul07.jpg

4 kommentarer

  1. Venter fortsatt på julekort, jeg, Karianne – og nå er vi langt ute i januar 🙂

    Forsinket gratulasjon i forb. med ny jobb! Dessuten veldig spennende med adopsjonen deres – jeg er selv erfaren tante til to barn fra India.

  2. Tilbaketråkk: Jul igjen « Olavas rike

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s