En perfekt helg

En perfekt helg starter med en liten biltur. På veien kjører man forbi IKEA på Slepende og har en mann som sier: «Vi kan jo stoppe en liten tur innom og se?» Gjett om jeg har valgt riktig mann! Som sagt så gjort; vi suste inn på parkeringen, fikk kjøpt nye DVD og CD-hyller, en bokhylle, en lampe og spist lunsj før vi suste videre.

Holmsbu er et fantastisk lite sted med noen små hus, noen kafeer og restauranter og et par hotell. Etter ankomst hadde jeg en time med kroppsscrub med salter. Mmmmm….. Etterpå koste vi oss i bassenget, svømte og satt i boblebad. Bastuen på Homsbu er fantastisk med store åpne vinduer ut mot Drammensfjorden. Mens mannen ikke holder ut for lenge, så elsker jeg bastu med påfølgende kaldkulp etterpå. Kroppen kjennes deilig levende ut etterpå!

Ettermiddagen videre ble brukt til å drikke champagne på rommet og innta en passe Ok middag. Jeg visste at maten der var så som så, har vært der i jobbsamenheng en gang før.

Dagen etter sto vi opp og svømte, tok bastu og kaldkulp (de to siste var igjen bare meg ;-)) FØR frokost! Etterpå fikk vi utdelt tre kart med forslag til ruter. Valget falt på en som gikk gjennom skogen. De stiene som sto i forklaringen var ikke lette å se under snøen, men vi fant faktisk fram sånn passe riktig allikevel. Etter to timers tur inntok vi lunsj og suste hjemover igjen.

I en travel hverdag er det utrolig synlig når man plutselig får masse tid til å prate, når man ikke må dytte aktiviteter inn blant en haug med andre ting man skulle gjort og når et døgn virker som et hav av tid.

Fantastisk! Neste år er allerede booket!

Reklamer

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s