Smertesukk

Og der kom møtet hvor jeg ble informert om at det skal sette ned en arbeidsgruppe for å se på om man trenger bibliotek. Biblioteket betjener to organisasjonerog får midler fra begge.

Så nå er det  bare å sette seg ned og hoste opp tall, argumenter og fakta om hva slags bruk, hvilke tjenester, hvor mye bruk, hvor mye penger som brukes.

Men oppi hodet mitt er det helt feil at jeg skal måtte argumentere for bruken som er der, og oppi hodet mitt er det rart at de ikke ser hvor mye det er brukt og  hvordan. Vet at dette er noe små biblitoek ofte sliter med, men det er et stort paradoks når samfunnet hele tiden skriker om kompetanse- og kunnskapsorganisasjoner. Hvor skal de få det fra da???

Når vi nå er en halv stillling mindre enn for et par uker siden, så irriterer det vettet av meg at det er så utrolig mye mindre som kan få bli gjort fordi det ikke er noe slakk på tid og ressurser.

På tide å begynne å se på stillinger i det private næringsliv?

Reklamer

2 kommentarer

  1. Bank vett inn i hodene deres! Det er ganske uforståelig hvordan bedrifter og institusjoner til tider snakker i mot seg selv på den måten.

  2. Tror ikke det å banke kommer til å hjelpe særlig 😉 Men masse trening, en god natts søvn og Oprah har gjort denne dagen litt lysere. Se dagens post (som kommer)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s