Wonderful Copenhagen

Selvfølgelig kunne vi kjøpt akkurat de samme tingene i Oslo… Men så mye deiligere å kunne ha god tid til å vandre rundt på Illum!

tigrito.jpgTigrito fra Alessi står nå på kjøkkengulvet og gjør utsikten til kattematen bedre. Det er jo noe litt rart over det å spandere over 400,- kroner på noe kattene skal spise av, men vi er overbeviste om at estetikk i hverdagen er av stor viktighet!


smykketre.jpg

Så kjøpte vi et smykketre fra Menu som det ikke er så lenge siden jeg så for første gang. Kjempefint og faktisk veldig hyggelig å ha de meste brukte og kjære smykkene hengenede fremme på badet.


rosendahl.jpg En annen ting vi har snakket om å skaffe en stund er Rosendahl vannglass. Over noen år nå har det ramlet inn ulike karafler fra Rosendahl, så nå har vi vannkaraffel, vinkaraffel og oljekaraffel – så da var det på tide med vannglass 😉 Men egentlig tror jeg vi må kjøpe seks til…


okkergokker.jpgSist, men ikke minst må jeg ta med et bilde av mitt nye Okker Gokkker-skjørt! Det er egentlig et barneklesmerke, men i butikken hang det en stang med voksenklær og bildet viser ikke helt og fullstendig hvor kult mitt nye røde dongeriskjørt er, men det er fantastisk søtt og kult samtidig 😀

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s