Club Verano Beat

Hotellet vårt i Cancun var ved første øyekast noe slitent, men med hyggelige folk i resepsjonen og det var deilig å få lov til å synke ned på sengen en liten stund før resten av ferien og turen skulle fortsette.

hotell.jpg

Det første som møtte oss var alle kattene. Utenfor og innenfor, under buskene, i skyggen, rundt bassenget og selvsagt ved matfatet som de ansatte hadde plassert i gangen mellom alle rommene. Jonas var fasinert. Stemningen var satt. Jeg kan ikke annet enn å falle for et litt slitent hotell, med store rom, katter og god mat. Så vi ble der og hadde vår base der alle dagene. Det var greit når vi skulle ut på turer. Greit å vite at senga venta og at vi kunne ta det med ro i forhold til overnatting. Ikke all backpacking behøver å være hektisk 😉

katt.jpg

Når alle ting er nye, er det også fantastisk å se sin første ekte kakkerlakk! Jonas skulle kjøpe brus fra brusmaskinen utplassert i lobbyen og kom gledesstrålende tilbake og fortalte at det hadde krøpet en kakkerlakk fram fra brusskapet! Dagen etter kunne vi se på den døde kakkerlakken som noen hadde kverket, bare for å oppdage at den ikke var død allikevel. Lykke.

Ikke like lykkelig var han over å bivåne firfislen som først ble haleløs og deretter livløs da en av katten fikk seg et lite mellommåltid…

Vi badet morgen, dag og kveld. Før turer, på et par late dager og etter turer. Jonas bodde i bassenget. Havet som lå rett utenfor hotellet var fullt av skumle kanskjer som tang, tare, fisk og andre kanskjer. Så det lot han for det meste være.

jonasbader.jpg

Følelsen av å komme litt hjem om kveldene da bussene svingte inn ved lysskiltet og Club Verano Beat lyste mot oss, den var god. Side om side med de store flotte hotellene i Zona Hotelera; vårt var perfekt.

lunsj.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s