Tidtaking

Apropos ønsket om å ta tide litt tilbake. Vi har det ikke så verst. Hverdagen balnserer seg på fint vis utover i uka. Men det er viktig at den gjør det og at vi holder et bevisst øye med den. For vi har vært der da den ikke gjorde det og jeg plutselig en dag så at det gikk utover tålmodighet og ro hjemme.

Nå har eldstemann vært forkjøla i tre hele dager. Uvant. Men på tirsdag fikk jeg vaska en mengde klær og støvsugd en hel etasje. Jeg fikk kasta glass og metall i resirkuleringsboksen øverst i borettslaget. Det var hauger av poser nede på boden. Jeg fikk også lagt flere poser med klær i UFF-boksen. Dagen etter var mannen storfornøyd med å få gjort enda mer. Idag er det nesten så jeg tenker at jeg skal få jobbet litt også – med jobb altså.

I tre dager har Jonassen sett filmer. Første dagen så han «Unaccompanied minors» (Unger som reiser alene med fly og som ender opp sammen mot resten av flyplass»pakket») og «Rat race«. Han forelska seg i den første filmen, så den så han igjen dagen etter, og deretter så han «Rush Hour 3», tror jeg. Vi går for aldersgrense 11 år nå 😉 Så idag er det «Little Miss Sunshine» som rusler over skjermen. Verden fineste lille historie om helt vanlig mennesker som er like uvanlige som resten av oss. En homseonkel som nesten tar selvmord fordi hans elskede forelsker seg i en annen. Ei lita supersøtrund jente som er på vei til missekonkurranse med resten av sin dysfunksjonelle familie. Storebror sier ikke et kvekk, far er foreleser i «du klarer alt om du bare bestemmer deg for det» og mor er kanskje den mest normale?! Selvfølgelig foregår reisen til konkurransen med en utslitt gammel folkevogn med alt det innebærer av stopper og både fysiske og mentale forviklinger. Og jeg kjenner inni meg at det er litt kult at sønnen er opptatt av og tar slike filmer.

Og så møter vi helga i et rolig modus. På mandag er han sikkert frisk som en fisk. Jeg har jentehyttehelg bak meg og gutta har kost seg med bare å være gutta.

butterfly.jpg
Reklamer

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s