Humpete verden

Min verden humper mer enn jeg er vant til om dagen.

Foruten å synes synd på meg selv fordi jeg nå sitter og skriver med en hånd, er valgene vanskelige om dagen. Så jeg trenger hjelp. Saken er:

Jeg har tilbud om en halv stilling. Helt utrolig dårlig betalt, men innhold og prosent passer det faktum at jeg skal studere heltid i to år.

For:

 • halv stilling
 • morsomme oppgaver og helt nye for meg

Mot:

 • det rister i meg av sinne over hvor lite de betaler folk i kommuneNorge, og det er hardt å svelge nei’et og si ja til at jeg synes en slik avlønning er ok
 • lønnskravet mitt ble avslått med argument om lønnsnivå for de andre og mine kvalifikasjoner

Tilleggsvurdering:

 • skulle egentlig på et intervju til idag, men siden det nå er sykehuset neste, må det utsettes og avgjørelsen på jobb nummer 1 må taes i morgen.

Hva gjør jeg??? Jeg trenger hjelp til å rydde tanker… Er det flere for eller mot?

Reklamer

6 kommentarer

 1. Hvis du 1) trenger jobb, 2) trenger en jobb som kan kombineres med studier og den halve stillingen såleis passer godt, og 3) oppgavene er morsomme og nye, synes jeg du skal ta den. Du binder deg jo ikke for verken livstid eller for to år, så takk ja og se hvordan det fungerer. Blir forbitrelsen over lav lønn for ille, kan du alltids lete etter noe annet.

  Men om du skal satse på studier, bør du først og fremst gå etter noe som greit og praktisk lar seg kombinere med det (og med to barn). Husk at hverdagen din skal fungere.

 2. Sier meg enig med Hanne 🙂 Hvis du ikke har noe annet på hånden sånn AKKURAT nå, så skader det jo ikke å si ja – det er jo noe, og kanskje blir det gøy? Og så kan du heller hoppe på DrømmeJobben om den skulle dukke opp – eller kutte ut hele greia om det slettes ikke fungerer.

 3. Jeg er enig, ta den og ha den til du vil noe annet. En puslespillbrikke som faller på plass.

  men hva er det med hånda og sykehuset?

 4. tyri: hånda og norske sykehus ble en lang og etterhvert sikkert morsom historie…

  eller: jobben er takket ja til, nå venter jeg bare på brev fra høgskolen(e). Bud på hus er inne, men megler får ikke tak i selger(!), så dagen idag kan bli spennende…

 5. Fikk du fikset hånda til slutt da? o_O Og hva kuttet du deg på? (Jmfr kommentar på tryneboka.)

  Og eh … får ikke TAK i selger? Mobilen min grodde fast i hånda mi mens vi ventet på bud på vår leilighet – hva slags folk er det som selger det huset egentlig?

 6. Jøss, her skjer det mye!
  Planlegger dere å flytte langt?? Hva sier ungene til flytting? Mine har skikkelig grodd fast. Mellomste er overbevist om at han skal bo her til han blir gammel – mamma og pappa må selvsagt flytte når han får seg kone og barn…
  Lykke til med arm, skole og huskjøp 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s