Boliger til salgs på facebook

Jeg trillet over denne bloggposten om annonsering på facebooken, og svarte også. Det er ikke morsomt å se sin egen bolig sloss med over 21 000 andre boliger til salgs. Det aller verste er egentlig at jeg så gjerne vil at denne sommeren og høsten skal bli anderledes enn den nå ser ut til å bli. Jeg vil ikke angre på det vi gjør. Det nest verste er å se at det huset vi har bodd i i over sju år og som vi faktisk synes er en fin familie verdig. Det er det liksom ingen andre som synes det er noe ved. Ihvertfall ikke nok til at de kommer og tar en titt på visningene. Vi bor i et borettslag. Det er ikke bra om dagen. Det har ihvertfall ikke vært det en stund. I det siste har heldigvis media sett forskjellen på borettslag og borettslag. Det er trygghet i det også når renta er på vei oppover.

Fine huset vårt har stått seg gjennom åtte visninger, en visning med besøk. Prisen har sunket med 200 000,- i den tiden. Det nærmer seg et ytterst sikkert kjøp for den som vil ha det. Vi har vasket og vasket og vasket for å vise fram det som har vært vårt hjem i mange år. For vi er stolte av huset og de tingene vi har gjort her mens vi har bodd her.

Den fine hellelagte «plazaen» vår som ble lagt en sommer med stor skatteutbetaling. Den tar vi i bruk ved påsken hvert år. Tulipanene i solveggen vår er alltid tidligst ute i nabolaget. Når sola blir sterkere og sommeren tar over, er hagen bak et lite pusterom. Hengekøye, dukkestua og late middager.

De første årene vi bodde her var det et paradis å kunne gå opp i tredje etasjen og se all plassen vi hadde. Etterhvert har to gutter flyttet inn på hvert sitt rom der og bruker loftsstua for alt den er verdt. De har fått sin sone. Min sone er ofte sofakroken, TV eller bok. Eller badekaret som står på kule badekarføtter og var et lite pengestunt, sammen med toalettlokket som for den gang og litt dårlig råd var enda et lite stunt. Med dolokk til en tusenlapp gjør at jeg fortsatt er fornøyd med å gå inn på badet og ta inn detaljene.

Badekar med kule bein kan brukes til mangt!

Kjøkkenvinduet gir oss utsikten til lekeplasser og unger. Middagslaging mens vi veksler noen ord med unger eller naboer. Lyset som siver fra den ene enden av etasjen og videre inn fra den andre.

Det er et fint hus å ha fint besøk i 🙂

Bokhyllene som har vært spredt over hele huset er fjernet i stylingprosessen, resultatet er et hjem uten bøker. Jeg gleder meg til å få dem opp igjen.

Stylet versjon, uten hyllene.
Her er det fint å stå i lyset og bake brød! Kjøkkenbenken er også ryddet…

Dette må det jo være noen vil ha, og fortsette på? Det har vært et godt sted å være. Det har vært et priviliegie å ende opp med de naboene vi har. Vi vet ikke helt hva vi får – men håper høsten ender med kun en bolig og en ny start et helt annet sted.

Reklamer

10 kommentarer

 1. Lenemor: Det ligger med utsikt rett mot Varingskollen i Nittedal. Et eminent punkt å ta sikte på og så etter rundt 30 minutter rett opp, ser du utover dalen og husene som ligger der nede 🙂 Selvfølgellig fortjener man da kanskje et glass vin på finplassen utenfor huset senere på kvelden etter en slik bragd opp 😉

  Liv: Han ser ganske fornøyd ut med avislesing, gjesten vår ja?! 😉

 2. Du har glemt å skrive at det er barnehage et steinkast unna – med slalom på timeplanen!

  Og slalombakke og fotballtrening i gåavstand, buss fra SFO og alle de andre flotte tingene jeg har misundt dere!

 3. Hei

  Tittet på bloggen din nå, har sluttet i IBM og prøver å spare på alle private linkene jeg hadde.

  Visste ikke at dere bestemte dere for å flytte! Lykke til med salget! Hvor skal dere flytte?

  vi bor fortsatt på Bislet, har pusset opp og koser oss kjempe i den fine leiligheten vår.

  Masse hilsener til Ulv og ungene!

  Stor Klem
  Svetlana 🙂

 4. Svetlana: her har det vært en nettløs sommer. Nå overlever jeg på trådløskortet til Ulf 😉

  Hyggelig å høre fra deg og så fint å høre at du trives!

 5. Hvorfor vil dere flytte da,fra ett så bra sted. Og har lagt merke til at det er noen fler til salgs i det borettslaget. Er ingen solgt? Og hva er galt med stedet? Virker jo veldig trivlg der

 6. Vi flytta fordi vi ville nærmere familie/besteforeldre. Fordi vi ville ha skole litt nærmere ungene og fordi jeg ville studere. Nærhet til et lite bysentrum ønsket vi også. Dessuten hadde både mannen og jeg pendlet i flere år, nå pendler bare han 😉

  Borettslaget er et hyggelig lag 😉 Hvorfor det selges flere der nå har nok flere grunner. Noen som oss, som flytter nærmere familie, noen som flytter nærmere by (for dette er på landet! Det er det nok ingen tvil om…) og andre vet jeg ikke.

  Det jeg vet er at vi har hatt fine år der. Og at familiene og de nærmeste naboene der er noe av det jeg savner mest i hverdagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s