Den tiden rundt månedsskiftet

Da jeg titter innom RQ litt oftere enn vanlig. LID til og med 20. februar 2006 er med i denne omgangen. Vi er fortsatt et hav av tid fra den datoen, siden det nå tildeles i underkant av fem datoer for hver måned. Ingen kan vel si hvordan det ser ut framover. Men framover må det jo på et eller annet vis gå?

Reklamer

5 kommentarer

 1. Det finnes jo barn som trenger foreldre og som adopsjonsforeningene strever med å finne foreldre til. Å adoptere er jo tross alt ikke det samme som å føde barn. Å adoptere er å ta til seg et barn som ALLEREDE eksisterer og trenger foreldre. De som trenger det mest, er de det ofte er vanskeligst å finne foreldre til.

  Min erfaring som mamma til et barn med spesielle behov, handikap, diagnose (kjært barn har mange navn!), er at vi klarer mye mer enn vi i første omgang tror. Og at et barn funksjonshemmet barn ikke er funksjonshemmet når det gjelder å gi sine foreldre og andre kjærlighet og tilbakemeldinger!

  Tenk tanken, og tenk høyt sammen med adopsjonsforeningen. Det er mitt råd. 🙂

 2. Om jeg ikke har tenkt tanken høyt med adopsjonsforeningen så følger jeg aktivt med på «Barn søker foreldre». Nå er det ingen og det er ikke så ofte at det er så mange barn i den spalten hos VB. Jeg er enig i at det er mye psykologi i det å si til seg selv at det går an å ta til seg et barn med en annen bagasje enn det vi først hadde tenkt. Jeg tenker at om det er meningen, så vet jeg det den dagen det står om akkurat det barnet på den sida.

  Så tanken er ikke fremmed, men vi er ikke nærmere enn å følge med på den sida.

 3. Jo, men det finnes nok barn selv om de ikke står på den sida hos VB. VB har en litt annen politikk enn adopsjonsforum,tror jeg. VB kontakter først søkere som har meldt sin interesse om barn med handikap/vanskelig bakgrunn osv. Eller sender ut info til søkere på det aktuelle landet. (Men når det gjelder Kina er jo ikke det aktuelt. ) Dersom de ikke da har funnet aktuelle søkere legger de ut saken på «Barn-søker-foreldre-sida». VB vil gjerne ha henvendelser fra søkere som kunne tenke seg dette – og de er mer enn åpne for å tenke høyt sammen med dere! Vi har veldig gode erfaringer med dette.

  Vi har vært hjennom hele denne prosessen, og skiftet land da vi ble godkjent av Faglig utvalg (Kina-Korea).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s