Resultatet

På innsida:

kakepaainnsida

Jeg gjorde nok samme erfaring som Aleta og tok for lite ferdigmiks, for begge kakene ble nokså flate. Men noe av fargene slo da igjennom. Her har jeg skåret over kaka for å ha i fyllet i midten. Sjokoladekaka ble fylt med Nugatti Crisp og er altså ikke i nærheten av å være diettvennlig. Men det er da barnebursdag!

Sjokoladekaka:

sjokoladekake

Sjokoladekaka ble altså fylt med Nugatti Crisp og i glasuren hadde jeg melis, O’Boy og safta av en pressa appelsin. I tillegg måtte jeg ha vann for å få riktig konsistens. På toppen kjører det en rekke med biler 😉

Bløtkaka:

blotkake

mikkelmkake

Mikkel ønska seg bløtkake, så det måtte han få! I midten fylte jeg med bringebær/eplesyltetøy. Kremen er søt, med to spiseskjeer sukker og en teskje med vaniljepulver (med ekte vanilje i!). Jeg dekket kaka med krem og smurte ut før jeg hadde resten av kremen i en brødpose. Et lite hull i det ene hjørnet gjør alle de rare retningene på kremen. Jeg har hatt sånn ordentlig kremtut uten at jeg noen gang har fått det til. Jeg liker de rare retningene på kremen bedre. Mange runder med den og kaka ble slik den ble. Mikkel var fornøyd og sto for pyntinga!

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s