På innsida:
Jeg gjorde nok samme erfaring som Aleta og tok for lite ferdigmiks, for begge kakene ble nokså flate. Men noe av fargene slo da igjennom. Her har jeg skåret over kaka for å ha i fyllet i midten. Sjokoladekaka ble fylt med Nugatti Crisp og er altså ikke i nærheten av å være diettvennlig. Men det er da barnebursdag!
Sjokoladekaka:
Sjokoladekaka ble altså fylt med Nugatti Crisp og i glasuren hadde jeg melis, O’Boy og safta av en pressa appelsin. I tillegg måtte jeg ha vann for å få riktig konsistens. På toppen kjører det en rekke med biler 😉
Bløtkaka:
Mikkel ønska seg bløtkake, så det måtte han få! I midten fylte jeg med bringebær/eplesyltetøy. Kremen er søt, med to spiseskjeer sukker og en teskje med vaniljepulver (med ekte vanilje i!). Jeg dekket kaka med krem og smurte ut før jeg hadde resten av kremen i en brødpose. Et lite hull i det ene hjørnet gjør alle de rare retningene på kremen. Jeg har hatt sånn ordentlig kremtut uten at jeg noen gang har fått det til. Jeg liker de rare retningene på kremen bedre. Mange runder med den og kaka ble slik den ble. Mikkel var fornøyd og sto for pyntinga!
Det ser kjempegodt ut! Dårlig gjort å legge ut slike bilder så det er de første man ser en mandag morgen… Nå har jeg lyst på kake! 😀
Nå fikk jeg lyst på kake 🙂
Ungene syntes ikke de var så gode 😉 Sjokoladekaka ble bedre motatt enn bløtkaka, av en eller annen grunn – men de så jo fine ut, da!