Refusert

Jeg har blitt refusert. Jeg har skrevet om på innlegget om barn og anonymitet på nett og sendt det inn til en av landets største aviser. Som takket pent nei.I en hyggelig automatisert e-post 😉

Jeg har aldri blitt refusert før og på sitt vis er det neste litt kult å ha prøvd. Jeg lurer faktisk egentlig på om jeg må skrive enda litt mer om på det hele og prøve en mer lokal blekke. Jeg får lure litt videre.

2 kommentarer

  1. Jeg synes den bloggposten var veldig interessant. Nå vet jeg ikke hvordan du skrev den om, men den bar naturligvis preg av å være nettopp en bloggpost, så den kunne sikkert tjene på en «kronikkifisering». Uansett er det ikke nødvendigvis sånn at avisa mislikte innlegget – det passet kanskje bare ikke inn i miksen der og da.
    Synes du skal prøve å sende det til flere, jeg. Hva med fagblader, da? Som feks Utdanning? (http://www.utdanningsnytt.no)

  2. Joda, det var et forsøk på å kronikkifisere jeg har utført 😉 Men den kan sikkert strammes enda hakket mer inn. Så om motivasjonen er der når en hektisk uke er over, skal jeg se om jeg sender den litt videre. Kan liksom ikke gi meg helt…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s