Tatovering nummer 1 – en liten tatoveringsføljetong

Inspirert av Hanne og hennes tatoveringshistorrie og med min fjerde tatovering litt rundt hjørnet. Her følger historiene om de jeg allerede har. For historiene og opplevelsen er også en bit av min hverdagskunst 😉

Jeg er nitten og befinner meg i Tucson, Arizona sammen med en ukjent romkamerat og et anderledes år foran meg. Jeg skal en vei og min romkamerat en annen når ‘staging time’ er over. Men for noen uker deler vi en stor seng, en hyggelig vertsfamilie og en liten morsom chiuahua ved navn Rita. Dessuten finner vi ut at vi skal ta en tatovering på samme sted. Linda, som jeg ikke husker etternavnet på, tegner en liten enkel blomst mens jeg tegner et hjerte. Ikke særlig oppfinnsomt. Men dagen etter at hun har vært innom en tatoveringssjappe kjører vertsfaren min meg til samme sted mens han rister litt på hodet.

Inne i tatoveringsstudio sitter en mann med Jesustatoveringer over absolutt hele kroppen. Han smiler velkommen og jeg bretter ned øverste del av buksa og viser fram hvor jeg vil ha det lille hjertet. Vi retter litt på kantene på tegningen og jeg bestemmer meg for rødt. Han bruker nåla mens han forteller meg om hvordan han lærte seg å tatovere i fengselet. Siden har han holdt på. Han sier ingenting om at han fant Jesus.

tattoo1

Vi er fornøyde med det lille hjertet begge to. Hjemme hos vertsfamilien tar Linda og jeg bilde av oss selv. To nittenåringer fra to ulike steder av verden. Jeg aner ikke hvor hun er idag, men hun har en liten blomst på samme sted som jeg har mitt hjerte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s