Ferdig med mars

I desember ble Kina og CCAA ferdig med tildelinger for de som har hatt LoggInnDatoer mellom 28. og 31. mars 2006. Verdens barn hadde ingen som fikk tildeling i denne runden. Neste LID for VB er 5. april.

Det vil si at i løpet at 2009 har Kina tildelt barn til de som sto med LID fra omtrent januar-mars. Det er tre måneder i løpet av et helt år. Det igjen vil si at om de fortsetter i samme fart får vi tildeling i 2012.

Det er helt på det rene at vi må kontakte vår nå nye hjemkommune for å starte opp en ny sosialrapport. Forhåndsgodkjenninga vår går ut til sommeren neste år. Jeg er ikke spesielt lysten på en ny runde med rapport, skjemaer, kopier osv osv. Men må vi så må vi.

På et eller annet vis håper jeg på at vi får flere henvendelser om barn med spesielle behov. Vi har vært gjennom en slik runde og det var tøft det også. Vi må ta stilling til hvert enkelt barn og deretter må et faglig utvalg ta stilling til oss. Den ene gangen vi har sendt søknad til faglig utvalg ble vi ikke valgt. Men vi gjør det igjen om vi får en henvendelse vi mener vi skal følge opp. Så nå er vi på en måte inne i to litt parallelle løp hvor vi ikke egentlig aner noen om ventetida for noen av dem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s