400 ord og min første barnevest

Jeg har eksamen. Min femte på to år. Jeg er 400 ord inne i en oppgave som skal ende med minst 3500. Samtidig er jeg midt inne i en jobbperiode som tilsier jobbing under eksamen. Sommeren er ikke så langt unna.

For ikke så lenge siden fikk vi en pakke i posten. Fra USA. Det er så lenge siden jeg fikk pakke i posten. For en glede. Å pakke den opp og finne noe som noen har tenkt på å sende bare til deg. Med en liten lapp og fine ord. Ungene er heller ikke vant til å få pakke i posten – sånn utenom juletider, sånn utenom en spesiell tid som bursdag. Så vi koste oss med å pakke opp, lese kort og prøve klær kjøpt med omtanke bare til oss.

Jeg koste meg slik at jeg gjerne vil sende en pakke i posten. Så det skal jeg gjøre. Jeg har kost meg med å finne små plagg og fine norskproduserte bokser i design fra Blafre.

Og jeg har strikket min første barnevest med garn og oppskrift fra Pickles. Og så synes jeg den ble så fin. Like fin som den på Pickles. Jeg har klart Daisy-strikk! Hvem skulle tro det:

Nå gjenstår det å se om jeg klarer minst 3500 ord til fredag…

4 kommentarer

  1. Eksamen gikk bra, barnlos 😀 Veldig bra! Og enda til har jeg rukket å strikke enda en slik fin en til en som er i magen ennå. I samme garnet, med en litt annen fargekombinasjon. Og hils kona og si det er en hyggelig ting å bruke tida på mens man venter og venter og venter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s