Ååååååå – eller mens vi venter og venter og venter

Jeg synes ærlig talt jeg har ventet lenge nok. På telefon om utreisetillatelse, på telefon om hentereise og på å endelig sitte på flyet på vei. På vei til å bli en familie på fem.

Vi har samlet inn ting i bøtter og spann. Det er hyggelig å ha så mange venner og familie som har bidratt med det aller meste av det vi trenger. Noen småting blir det av helt nytt også.

Svigermor har vært på Husfliden og kjøpt en deilig ulldress, som er tynn og ledig og som blir helt perfekt å ha på på den lange flyreisen tilbake.

Senga er på plass og har vært det en liten stund allerede. Den er arvet fra tante og malt i miljøvennlig maling. Den har huset en fetter (og kanskje farmor?). Og så kom jeg over bildene til dragemamma på facebook. Hun var nemlig ekstremt produktiv før jul. Da jeg fant en genser med ugler på, måtte jeg spørre. Og tenk, så laget dragemamma en helt ny genser som jeg fikk kjøpe. Og attpå sendte hun en finfin lue på kjøpet! Så nå må Elias like ugler akkurat som mammaen sin!

Og bare så det er sagt. Vi koser oss som familie på fire også. Og av og til koser vi oss bare vi to på tur også.

9 kommentarer

 1. O,forventningsfryd i Venteland 🙂 Det er så deilig å lese det du skriver, alle følelsene og gledene som bare sitrer rundt og snur opp ned på tilværelsen , alle tankene om Elias; hva gjør han nå osv. Vi er også så heldige og hentet hjem en vakker, liten jente fra Kina for endel år tilbake. Ventetiden ble bare lengre og lengre mens vi ventet, den triplet seg fra 6 mnd til 1,5 år etter Log In date . Nå er den visst på 6 år og synes synd på alle de bak oss i vente-køen. ….Men når den store telefonen kom, så falt brikkene på plass og selvsagt måtte det bli slik, hvis ikke hadde det jo ikke blitt henne- det var jo HENNE vi hadde ventet på 🙂 O´hjerteglede.

  jeg håper dere får reisedato snart og kan ta fatt på slutten av ventetiden og starten på resten av livet sammen. Jeg sender dere,store og små, mine varmeste tanker<3 !

  beste hilsen fra Lilljekonvall 🙂

 2. Tusen takk for kommentar! Og kjempehyggelig at du vil titte innom og følge litt med på ferden. Håper snart dere får telefonen dere venter så veldig på, og sender mange lykkeønskninger!

 3. Så koselig å dumpe inn i bloggen din. Ikke vært her før. Ser dere går og venter på en liten gutt fra Sør-Korea! 🙂 Denne delen av ventingen gruer jeg litt til. Vi venter nå på tildeling – som forhåpentlig skjer i løpet av høsten 2011. Men jeg ser for meg at ventetiden til hentereisen etter man får et bilde og vet hvilket barn som skal bli vårt, vil kreve enda mer tålmodighet 🙂

  Skjønn hund jeg så på et bilde i en annen post. Basenji? eller noe sånt? Vi har også hund; en herlig blanding av rottweiler og staffe. Barn & hund! Fin kombinasjon har vi erfart 🙂 Lykke til med siste innspurt!!

 4. Skjønner godt at ventetiden blir lang – det er ikke gjort på 1-2-3 det der.
  Men plutselig – og endelig er dagen der og dere sitter på flyet. Så spennende !
  Første gang innom bloggen din, og jeg ante ikke at dere venta på lille Elias.
  Mange lykkeønskninger herfra og jeg krysser fingrene for at dere snart
  sitter på flyet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s