Posten uten navn

Og det bare fordi jeg ikke er kvinne nok til å klare å tenke på noe. Istedet prøver jeg å tenke på sosiale medier og veiledning av kursdeltakere, besøk av praktikant, vikar (vikar!), vikar – fordi om en uke sitter vi på flyet. Vi sitter på flyet.

Jeg hopper ikke, jeg smiler ikke hele tida – jeg er mer skjelven og surrete i hodet mitt. Om to uker har jeg alle tre barna mine med meg. I begynnelsen av februar for ti år siden satt jeg med barn nummer to på fanget. Og var lykkelig fordi jeg var under tretti og tobarnsmor. I år skal jeg rekke å få barn nummer tre på fanget før jeg fyller førti.

Så jeg klarer ikke å tenke for mye på annet enn persmisjonssøknaden som må sendes til arbeidsgiver, søknaden som må sendes til nav. Papirene vi må ha med. Om eldstemann rekker å få passet sitt, fordi mannen fant ut at det gamle ikke er gyldig lenger.

IIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 kommentarer

 1. Hurra Karianne! Så flott!
  Gamle kjerringer som meg blir som du vet lett rørt. Det er derfor ikke små tårer som truer med å legge tastaturet mitt dødt akkurat nå, det er en hel liten bekk. Gleder meg til å følge prosessen videre og til å ta det vesle vidunderet nærmere i øyensyn. Elias må vel nesten bli en skikkelig bloggbabe? God tur, uansett 🙂

 2. Ja, tenk om bare få dager er dere på tur til Seoul 🙂 En spennende og flott by, men ikke minst, byen hvor ditt tredje barn venter!
  Endelig, endelig ❤ God tur og nyt den utrolige reisen 🙂
  I disse dager er det tre år siden vi kom hjem med vår skatt fra Sør-Korea<3<3

 3. @Bente: Bloggbabe kan det vel hende han blir 😉 Trenger ikke å være så voksen før en begynner å bli lettrørt, men det besynderlige er at det tiltar sånn med årene, synes jeg.

  @Alle: Det er veldig veldig hyggelig å få så mange fine ord på veien!

 4. Kommer til å tenke på dere denne uka. Så spennende – og en lettelse at ventinga nå er over.
  Ønsker dere god flytur og håper dere får et hyggelig opphold i Sør-Korea. Er så glad på deres vegne og er spent på å høre fra turen da dere kommer hjem. Lykke til!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s