Pakket og på vei til å bli klar?

Vi er stort sett ferdig pakket, men jeg aner virkelig ikke om jeg er klar. Det farer så uendelig mange tanker inn og ut av hodet på samme tid.

Idag har vi en tiåring i hus. Han som enn så lenge er minstemann har feiret tre dager til ende. Jeg sovnet som en stein på sofaen i ettermiddag, men jeg hørte stemmen til bursdagsbarnet kverne i ett sett langt inne i drømmeland. Jeg tror kanskje at han har bursdags- og reisefeber på en gang. På under ei uke har han bursdag og skal bli storebror.

I morgen tidlig tidlig drar vi. Alle sammen og svigermor. Før jeg skulle føde for første gang tenkte jeg at jeg virkelig ikke aner hva jeg går til, men når det er over, er det for resten av livet. Slik tenker jeg nå også.

Og midt i det hele så kjenner jeg et menneske i Sør-Korea. Ei jeg reiste med i et år, for over tjue år siden og som jeg aldri har sett siden. Om vi klarer det oppi alt det andre, så drar vi på besøk til henne og familien hennes også i løpet av uka.

Tenk det. Jeg aner ikke hvordan den neste uka kommer til å bli, men jeg vet at etter at den er over, så begynner det. For resten av livet.

11 kommentarer

 1. Å, kjære vene…. For en følelse!!
  Ønsker dere hjertligst en riktig god tur ❤
  Tenk så fantastisk å endelig få treffe lillegutt og vite at NÅ kan man endelig gå videre.
  Gå videre sånn skikkelig lissom, ikke bare rusle bortover = )

  Kos dere masse masse, håper jeg kan følge der når dere er hjemme igjen også!
  H U R R A ! ! !

  Jeg gleder meg til det blir vår tur… ❤

 2. Hurra!

  Ønsker dere alle en riktig god tur! Jeg er så glad på dine vegne! Dette kommer til å bli en spennende, begivenhetsrik og forhåpentligvis fantastisk tur for dere alle, og når dere kommer hjem har du alle de tre barna dine hos deg 😀

 3. Jeg kjenner igjen følelsen. 🙂 Det er veldig vanskelig å skrive en lykkeønskning som rommer alt jeg har lyst til å si, så jeg bare sier: Ha en fantastisk tur! Vi kommer til å tenke masse på dere de kommende dagene. Stoor klem 🙂

 4. Dette er stort:) Lykke til på reisen, med det første møtet og tiden framover. Og takk for at du deler det med oss på bloggen din. Og sist – men også veldig viktig: Gratulerer med dagen til 10 åringen. Klem fra Cecilie

 5. Åh, tenk nå er dagen endelig kommet!! Og dere får hente hjem lillebror <3<3
  Ønsker dere en riktig, riktig god tur!

  Vi var der omtrent på samme tid for tre år siden, og hentet hjem vår skatt og det er utrolig stort! Kjenner det kribler i magen med tanke på alt det spennende og store dere har i vente, og ikke minst spenningene for to storebrødre 🙂

  Pakk ullundertøy – det er rått og kaldt i Seoul på denne tiden! Kos dere på den store reisen 🙂

  God tur!

 6. Du store verden: nå reiser dere for å hente Lillebror hjem. Hadde jeg ikke hatt ører så hadde smilet gått helt rundt 🙂 Farvel fortid, velkommen fremtid 🙂 !
  Alt gode tanker sendes dere, store og små – og reis varsomt og godt ❤
  Beste hilsen fra
  Lilljekonvall ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s