Remiks

Jeg liker at ting blir noe annet enn det de var. Men jeg synes det er fint om de har med seg noe av det de var inn i det nye. Kryptisk? Neida. Jeg har hatt to prosjekter på en strålende sommersøndag. Dagen er tilbrakt hjemme, stort sett, og toåringen har kost seg med det. Han liker «hemme» veldig godt om dagen.

Jeg har en krakk. Det vil si at jeg har to. Denne er lav og jeg tror, uten å vite det helt sikkert, at det er farfaren min som har snekret den og farmoren min som har brodert trekket. Fin høyde. Pene ben, men noe slitt i trekket.

Bilde

På harrytur fant jeg fint stoff på salg. Og det er godt å kjenne at ideene får litt tid og rom. Så trekket måtte av. Deler av det, det som ikke var slitt i stykker, ble brukt på nytt og dermed fikk krakken en nytt liv. Jeg er ikke helt fornøyd med sidene. Så midlertidig løsning er grønn nylontråd for å skape et brudd. Så får vi se. Men hyggelig var det å ta med seg biter av det gamle. Og nå kan noen hvile beina sine, eller en toåring krabbe oppå for å sitte litt i ro. Det er allerede prøvd ut.

Bilde

Bilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s