deg?

Til dere som jeg kjenner – vær flinke og søte og snille og legg igjen deres spor! Korte og lange kommentarer vil jeg ha. Fra de store og de små.

Til dere som skulle komme til å ramle innom av den ene eller andre grunnen – alle spor er fine å ha.

Reklamer

32 kommentarer

 1. God jul i stua.

  Tusen takk for julekortet fra dere:-)
  Håper dere har hatt en fin julefeiring. Hos oss har det vært en rolig og fin feiring, 1.juledag har for ungdommen(tenk, de er 16 og 14 år nå!) vært å sove lenge, samt være samlet på ett rom for å hjelpe hverandre med monteringer av tecno lego og innføring i nye spill.
  Bjørn-Tore har fått tom-tom i julegave og har brukt dagen på å lese bruksanvisning og finne alle tekniske finesser, mens jeg har fått lest litt, sovet litt…, samt vært innom din bloggeside. Må si at jeg syns den er veldig bra!
  Så spennende at dere har bestemt dere for adopsjon! Det blir som en graviditet der du går og venter og venter, men ett år går fort!

  Vi blir ofte spurt om vi ikke skal ha flere barn, sist det spørsmålet kom svarte Kristoffer på 16, «nei vi skal ikke bli flere, men om de skal ha en til bør de adoptere og da skal han være 10 år – minst!» Nei, nå begynner de å bli så stor at det blir som å starte helt på nytt. Vi låner hos naboen, de har 4 barn fra 3mnd til 6 år!

  Du må hilse dine kjære fra oss.
  Stor klem fra Anne Siri, skal hilse fra resten av gjengen her:-)

 2. Heia Karianne

  Så koselig å få komme inn og titte litt hos dere.
  Fant deg på Stine Marie sin blogg 🙂

  Jeg forsøker å følge med litt selv om jeg har flytta lenger ut på landet enn dere. Vi trives bra her i Brønnøysund med livet og jobbene våre. Barna har det i allefall toppers. (Men det var litt skummelt å si opp ved UMN, det må jeg innrømme. Ingen retrett…)

  Så spennende med adopsjon. Har et vennepar som har adoptert fra Kina. Snuppelig jente de har fått og en nokså smerterfri prosess 🙂 Lykke til med ventingen!

  Klem Tina

 3. Hei hei Tina
  Alltid litt skummelt å si opp. Men ta det fra ei som har skifta masse i de siste to åra, det går seg alltid til 🙂

  Lykke til videre med jobber, landet, barn og livet 😉

 4. Hei!
  Vi har også en på 8 og en på 5 (straks 6) og en på 3. Vi har LID rett etter dere – skal bli spennende å følge med på bloggen din!

 5. Fant denne fantastiske og underholdene bloggen din igjennom en kommentar på Virrvarr sin blogg.
  Syns du gjør en god jobb med bloggen din. 🙂

 6. Hel Olava

  dumpet bort i siden din via noen andre sider :-). Jeg heter altså Cathrine og er ventende adoptivmamma på Kina. Vi har faktisk ventet nokså like lenge som deg /dere. Vi adoptere via AF og vår DTC 13 sept.06 og LID 16.okt.06, så kanskje vi sees i Kina, om ikke så altfor lenge 🙂

  Cathrine

 7. Hei Karianne!

  Innevær og nettsurfing i dag, har gått gjennom gamle lenker og funnet tilbake til lenken til dine sider som jeg hadde etter bibliotekarjubileet, som jo er lenge siden nå. Nå har jeg lest bloggen din og så plutselig blitt litt «enveis-kjent» igjen. Husker vi snakket litt om dette med prøving, barn, adopsjon osv i en gang for lenge siden. Blogg har jeg ikke (enda?) så da kommer heller en liten hilsen denne veien. Jeg har endelig blitt mamma, etter flere år med prøving og nedturer. Lillejenta vår ble født for drøyt fire uker siden. Det var 7 uker før termin så det kom veldig brått på, og ble etterfulgt av 3 litt tøffe uker på sykehuset. Nå er nurket er oppe i 2,5 kg, frisk og fin og vi har vært hjemme i en drøy uke, og vi føler oss kjempeheldige. Vi må vente noen uker til før vi tar henne noe særlig med ut, så da har jeg blant annet tid til dette. Tror jeg kommer til å trives veldig godt i mammarollen og gleder meg til tiden som kommer.

 8. -jeg har også en PC som sender ting av gårde før de er ferdig skrevet, ikke meningen å avslutte så uhøflig.. Ville bare si at det var koselig å lese bloggen din i dag. Siste post om oppsigelse virker jo litt dramatisk så jeg ønsker deg lykke til hva enn som ligger bak og hva du velger å gjøre. Kommer sikkert til å stikke innom her igjen for å se hva som skjer!

  Kristin

 9. Bloggen din er kjempefin ja. Jeg studerer den både lenge og vel og forsøker å liste ut av den noen designhemmeligheter 🙂

 10. Jeg tror ikke det er noen store designhemmeligheter på bloggen min, Bente 😉 Bruker bare wordpress sitt standardopplegg. Ellers har jeg deg inne på Googleleseren min, slik atjeg kan følge deg 🙂

 11. Takk skal du ha Monica. Jeg liker bloggen din/deres også. Skulle bare ønske jeg hadde bedre tid til å stikke innom på nett og lese! Satser på påske og lysere og roligere tider 🙂 Marsipankaken fikk jeg lest om, et imponerende stykke håndverk, spør du meg!

 12. Hei

  Trist å lese at dere ikke har fått positivt svar fra fu ved tre forsøk.
  Har selv opplevd å ikke bli valgt en gang. Andre gang lykkedes det for oss. Håper dere lar det gå litt tid nå og at dere får fornyet energi til å prøve igjen. Barn som trenger dere finnes. Det er bare at en må vente og jobbe for det. Det er knallhardt mens det står på, men så utrolig verdt det!

  Klem fra Camilla. Mor til to flotte jenter fra Etiopia og India:-)

 13. Hei Camilla. Jeg vet nok at jeg skal orke å gå på igjen – om en stund. Bare jeg har mannen sammen med meg. Det har jeg, sammen er vi sterke nok til å orke litt til håper jeg. Men det hjelper å se at det er noen som har kommet gjennom! Takk for gode ord!

 14. Fra en adoptivmamma til en annen: ventetiden må bare bli så ulidelig lang , for at dette fantastiske skal skje som skjebnen vil det. Det kommer en dag hvor du tenker » åhh ja, selvfølgelig måtte det bli AKKURAT oss….. Jeg sender deg mot og tolmodighet for å holde ut den laaaange tiden i venteland. Det blir barn til slutt!

  Lilljekonvall

 15. Det blir barn til slutt og vi er egentlig rett rundt svingen. Tenk det, det er som om ventetida blir enda vanskeligere av å vite hvem vi venter på. Men i løpet av 2011 skal vi få møte Elias 😀 Takk for sporet ditt, Liljekonvall!

 16. Hei Karianne,

  Kjempefin blogg du har her – du skriver veldig bra!! Havnet her gjennom en link Ulf hadde lagt på fb 😉

  Håper alt står bra til med dere. God Jul til deg og familien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s