meg

Over førti, ikke femti. Gift med en vakker, fin og snill Ulf og har tre fine, aktive, temperamentsfulle, kranglete, humoristiske, lure, smarte, kloke, lekete, alvorlige, blide gutter.

Etter å ha snakket en masse frem og tilbake og prøvd uten å prøve hardt på å bli gravide igjen, bestemte vi oss for at vår siste graviditet skal bli anderledes. Vi bestemte oss for å adoptere fra Kina. Etter nesten fem års graviditet reiste vi til Sør-Korea for å møte minstemann.

I mange år har vi hatt 2 katter, men før jul 2009 måtte vi si hadet til den ene. I tillegg hadde familien en hamster… Helt til den ble spist av den ene katten. Neste dyr inn var en valp som kom i slutten av januar 2010. Lilo er verdens fineste lille turkamerat, guttekamerat og familiemedlem. Så var det slutt på å ha to katter sommeren 2013, rett før vi dro på en fantastisk treukers ferie til Los Angeles, måtte vi avlive Pusur. Plutselig lever vi i ordnete forhold og er en etdyrsfamilie, og det skal vi nok være en stund men høsten 2017 fikk vi valpen Tia. Hun er blanding av saluki og polsk mynde. Hytte i Østfold, vin på verandaen og i stadig diskusjon om sjuseter eller ikke. (Hvordan det gikk, kan du jo se her), bil med sju seter og etterhvert en pitteliten elektrisk fjert – også kalt elbil etterhvert en elbil. Vi har bodd ute i gokk på landet. Sommeren 2008 flyttet vi på oss og landet litt mer bynært . Vi trives med det.

Hvordan få hverdagen til å gå på en slik måte at vi har tre trygge unger som trives, er sikre på seg sjøl og det de vil. At vi og de har en følelse av hva som er viktig og riktig for dem og alle rundt seg. At jeg gjør det jeg gjør på en best mulig måte slik at det blir bra nok. Det er de store og viktige tingene mine.

For det meste er det nok venner og familie som leser denne, men er du en annen fra et annet sted; så er du hjertelig velkommen!

Og lurer du på nicket mitt? Ta en titt her.

Reklamer

11 kommentarer

 1. Hei Karianne,

  Jeg «ramla» over siden din for noen dager siden, utrolig koselig å lese om deg. Man tenker innimellom over hvordan det har gått med de forskjellige personene man engang kjente.
  Morsomt å se bilder av deg – du har faktisk ikke forandret deg særlig, og du hoder deg ung og sprek ser det ut til.
  Hvem er så jeg, jo jeg er Laila fra Utne – husker du meg? Det begynner å bli ganske mange år siden du flyttet….
  Jeg bor i Bergen (har bodd her i snart 19 år nå), sammen med min gode samboer og våre 3 barn. Ungene er i alderen 2-10 år, så det meste av fritiden går til å følge de opp med lekser og fritidsaktiviteter.
  Håper forkjølesen holder på å slippe taket!

 2. Jøss!!!
  Dette var utrolig morsomt 🙂 Sender også av og til tanker til de menneskene som har vært innom livet mitt, som deg.
  Mannen min og jeg hadde en sommertur til Utne for noen år siden, da eldstemann var to år. Og veiene og husene var så små! De som så så store ut da vi var små 😉

  Godt å høre at livet er bra med unger og mann, slik det skal være. Som du har skjønt er vi på en litt lengre vei, men vi blir til slutt fem vi også.

  Dropp gjerne innom flere ganger!

 3. Hei -igjen!

  Jeg kommer nok til å stikke innom innimellom, det var utrolig artig å «bli kjent med deg igjen». Blir også spennede å se hvordan det går med adopsjonen – utrolig hvor lang tid slikt tar. Har en kollega som adopterte fra Kina for 5 år siden – hun sier det var veldig overveldende å få overlevert et lite barn og vips være en familie på fire. Kinesiske myndigheter hadde også problemer med å skjønne hvorfor i alle dager de ønsket et barn til når de allerede hadde en gutt! – skulle de ha en hushjelp? (det skapte ikke noen problemer i forbindelse med adopsjonen, men det viser hvor forskjellig vi ser på det med barn).
  Skulle du være i Bergensområdet må du ikke være redd for å ta kontakt – det hadde bare vært hyggelig.
  Jeg ser jeg klarte å rote det til da jeg la inn første «posten» – skulle selvsagt lagt den under «deg». Du må bare flytte den eller slette dersom du har anledning til det.
  /Laila

 4. Det var en flott beskrivelse av deg selv og ditt. Jeg mesunner deg ikke på å bo ute på landet, selv foretrekker jeg storbyer. 😛

 5. Lykke til med søknaden til fu;-) Håper det går deres vei og at veien til Kina ikke har så mange svinger igjen.

  Hilsen en som etter andre forsøk via fu er Mamma til to fantastiske jenter! 🙂

 6. Hei og takk for kommentar, Camilla! Ble du mamma til begge to samtidig? Det er alltid godt høre om og fra noen som har gått opp løypa før – det betyr liksom at vi også kan komme dit 😀

 7. Vi har hentet første jente i Etiopia i 08 og kom hjem for tre uker siden med jente nummer to fra India:-). Vi søkte fu en gang for tre år siden, men ble da ikke valgt. Det var tre par som søkte den gang.
  Søkte fu i juni og fikk positivt svar:-) Nå er vi lykkelige foreldre til to fantastiske, aktive og hærlige jenter.
  Håper du snart har godt nytt på bloggen din;-)

 8. Så spennende at dere skal adoptere! Vi er et barnløst par, i starten på en lang mental reise.. den har allerede vart ganske lenge. I mellomtiden skal vi nyte å være to! Kikker gjerne innom deg av og til 🙂

 9. Hei barnløs. Lykke til på ferden! Jeg har vært innom og titta på bloggen din 🙂 Det er nesten rart å tenke på at det er fem år siden, i desember i år, siden vi startet hele vår adopsjonsprosess. Det er mange mentale hopp og stopp på veien. Men det er jammen mange fine ting med veien også. Så igjen, lykke til på ferden 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s