Niåring i hus

I morgen har vi en niåring i hus! Det er nok til å framkalle mengder av sentimentale minner hos mor, over hvor fort tida har gått, hvor litenstor han er og over hvor rart det er å tenke på hvert år som er ugjenkallelig borte med alt det inneholdt. Og det er nok til at jeg kjenner jeg er heldig som skal være med på mer av veien til Mikkel liten og stor 😀

I går var det fjorten niåringer her. Det var to timer med travelt, moro og stas! Mikkel hadde bestemt hva slags leker vi skulle ha. Først hadde mannen og jeg laget adjektivhistorie! Husker du dem? Du må fylle inn med adjektiver og de skal selvsagt være ille, rare og morsomme for å få historien til å bli det. Alle deltok med stor entusiasme. Og historien ble da vitterligen nokså artig:

Det var en gang et nakent land, som hadde mange prikkete gutter. Alle disse snørrete guttene måtte vise at de kunne stå på hodet. Det var viktig, fordi da fikk de lov til å drikke det tissete vannet de hadde i dette stripete landet.

Nå hadde det seg slik at en av de bæsjete guttene, som het Baltasar, ikke klarte å stå på hodet. Han hadde prøvd om og om igjen. Men det var akkurat som om det pølsete hodet hans ikke ville være opp ned.

Baltasar syntes det var veldig leit, fordi da fikk han ikke drikke det hostete vannet. Han spurte den voldelige mammaen sin om hjelp. Mammaen hans var nemlig prompete og veldig isete. Hun hadde sikkert noen rapete ideer!

Mamma sa at om han tok av seg den klumpete duskelua så gikk det mye bedre. Baltasar tok av seg den sexy duskelua og da klarte han å stå på det rampete hodet sitt! Alle de hundete guttene sa: nå kan du drikke vannet som smaker jodlete!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s